Getuigen gezocht na diefstal uit boten

donderdag 16 maart 2017

Arnemuiden - In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 maart jl. werd ingebroken in meerdere zeilboten die in de jachthaven in Arnemuiden lagen. Ook werden een personenauto en een zeecontainer door inbrekers bezocht.

Welke goederen er exact weg zijn is nog niet bekend, omdat nog niet alle aangiftes zijn opgenomen. Maar dat er behoorlijk wat schade is moge duidelijk zijn. Medewerkers van het team Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek gedaan aan de verschillende boten.

De politie is uiteraard op zoek naar de daders van deze inbraken en pogingen daartoe en roept daarom getuigen op om zich te melden. Hebt u iets gezien in de nacht of vroege ochtend van dinsdag op woensdag, vermoedelijk tussen 04.45 en 05.30 uur, dat met deze diefstal te maken heeft? Of hebt u wellicht informatie die kan helpen om ons naar de dader(s) van deze inbraken te leiden? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via de telefoon op 0900-8844 of via What’s App op 06 1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Grijpskerke | 112 alarmeringen Grijpskerke | Goedkoop Tanken in Grijpskerke | Supermarkten in Grijpskerke | Weerbericht Grijpskerke