Straatrovers gezocht

zondag 26 februari 2017

Middelburg - Zaterdagavond rond 21.30 uur fietste een 18-jarige Middelburgse jongen vanaf de Meanderflat over de Overloper in zijn woonplaats. Op de Overloper werd hij tegengehouden door twee jongemannen die hem beroofden van enkele tientallen euro’s.

De twee mannen lieten hem stoppen en eisten zijn geld onder bedreiging van een scherp voorwerp. Het slachtoffer heeft geld gegeven aan zijn belagers die hierna direct het hazenpad kozen. Ze renden weg in de richting van de Meanderhof. De jongen belde vervolgens de politie die met meerdere eenheden nog gezocht heeft naar de twee straatrovers maar ze niet heeft achterhaald. Van de Middelburger is een aangifte opgenomen.

Hij gaf het volgende signalement van de twee straatrovers aan de politie door:

Dader 1: Had een lichtgetinte huidskleur, het slachtoffer spreekt van een mogelijk Noord-Afrikaans uiterlijk, deze man was tussen de 20 en 25 jaar oud en was ongeveer 1.85 meter lang. Hij had een mager postuur en was gekleed in een zwarte jas met daaronder een donkere trui. Hij had zwarte haren met krulletjes, aan de zijkanten van zijn hoofd was zijn haar opgeschoren.

Dader 2: Had eveneens een lichtgetinte huidskleur en was ook tussen 20 en 25 jaar oud. Ook hij was ongeveer 1.85 meter lang en had een mager postuur. Deze man was gekleed in een zwart bomberjack en droeg hieronder een donkere trui met een capuchon. De capuchon had hij over zijn hoofd getrokken. De man had een beginnend baardje.

(Her)kent u de daders van de straatroof naar aanleiding van dit signalement, of hebt u meer informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze straatrovers? Dan wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie in Middelburg. U kunt zich melden op het politiebureau Achter de Houttuinen voor een persoonlijk gesprek, maar u kunt uw informatie ook doorgeven via 0900-8844 of via 06 1220 7006, dat is ons What’s App-nummer. 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Grijpskerke | 112 alarmeringen Grijpskerke | Goedkoop Tanken in Grijpskerke | Supermarkten in Grijpskerke | Weerbericht Grijpskerke